Om oss

Klubbpartner.se

 

Klubbpartner.se är en del av Tryck.se och vi har vår tillverkning och lager i

Bjurholm, Sveriges minsta kommun i Norrlands inland med 65km till Umeå och 100km till Örnsköldsvik. Men våra kunder finns över hela landet.

Med klubbpartner.se vill vi ge alla föreningar möjligheten till en egen webshop med supporterprodukter och dessutom tjäna pengar på detta, genom en minimal insats och risk.

 

Är din förening intreserad av att profilera sig och dessutom kunna fylla på klubbkassan, kontakta oss det snaraste så hjälper vi till.

 

Vi har idag säljrepresentanter stationerade i Bjurholm, Umeå, Stockholm, Östersund, Örnsköldsvik, men då vi ofta är på resande fot så besöker vi klubbar över hela landet.

 

Tryckt.se arbetar mest mot företag med t.ex Skyltar, banderoller, fasadflaggor, kläder, give aways, trycksaker, hemsidor, tryck och mycket mer. Vi har sedan 2002 levererat trycksaker, profil- och sportkläder till företag och föreningar, samt en del privatpersoner, runt om i landet. Vi har även en del kunder i Finland, Danmark och Norge. Vi arbetar både mot återförsäljare och slutkund.

 

Vi är inte bara en reklambyrå utan vi hjälper er att förverkliga era idéer

 

Våra kunder är såväl enmansföretaget, den lilla föreningen som elitklubben och storföretaget. Kunderna hittar ni från Malmö i söder till Skellefteå i norr.

 

Jag som driver företaget Tryckt.se heter Ari Achrén. Jag och min personal hälsar er hjärtligt välkomna på en tur bland alla våra produkter, det vi har på hemsidan är bara en del, mycket mer finns i vårt sortiment så kontakta oss gärna oss via mail, telefon eller har du vägarna förbi så är du även välkommen till våra lokaler på Vännäsvägen 2c i Bjurholm..

Besök oss gärna på någon av våra övriga websidor:

www.tryckt.se Vår huvudsida där ni hittar det mesta inom tryck och reklam

www.fasadflaggor.nu En av våra storsäljare hittar du här - fasadflaggan.

www.beachflaggor.se Vi har specialiserat oss på digitaltryckta strandflaggor och beachflaggor med egen design och med möjlighet till både text och bilder på flaggorna.

www.brabanderoller.se Sidan för en av våra populäraste produkter - banderollen


www.rollups.eu Här finner du Rollups av olika typer samt belysning.

www.gatupratare.eu Det mesta när det gäller gatupratare hittar du här.

 

 

Eftersom vi är en total leverantör av profilprodukter till företag och föreningar så har vi massor av produkter och tyvärr så hinner vi inte alltid få ut dom senaste nyheterna på alla våra hemsidor, så hittar ni inte det ni söker, kontakta oss så kanske vi kan hjälpa er att hitta just er unika profilprodukt.

 

Välkommen till oss!

Med vänliga hälsningar - din leverantör av Reklam, profil- och sportprodukter!

 

Med vänlig hälsning.

 

Ari Achrén

0932-105 00

info@tryckt.se

 

Klubbpartner.se © 2014